Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 березня 2022

Казка про царя Салтана

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Казка про царя Салтана” в Києві!

У Національній опері України відбудеться вистава на музику  Миколи Римського-Корсакова “Казка про царя Салтана” в Києві на вірші Олександра Пушкіна. Окрім вокальних партій маленькі і великі глядачі побачать хореографічні вставки і сучасні мультиплікаційні проекції. Геній композитора перетворив відому казку на справжнє народне зимове гуляння. Адже саме у дивовижний час Різдва починається наша історія. Цар Салтан підслуховує розмову трьох сестер і одружується з однією з них, а далі - казка веде нас за далекі моря і ліси, щоб подолати зло і довести непереможність добра.

Музична вистава для всієї родини

Сповнена обрядовими і фольклорними мотивами та яскравими декораціями постановка якомога краще підтримає урочистий момент зимових канікул, коли на всіх дітей чекають подарунки, веселощі та чудовий настрій. Запрошуємо вас у сяючий та грайливий світ музичної казки та улюблених героїв.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Казка про царя Салтана” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дітьми в Києві? На музичну виставу “Казка про царя Салтана”!

  1. Чудова музика та виконання
  2. Неповторний різдвяний настрій
  3. Улюблені герої та пригоди
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код