Категорії Інформація
Каси Додати подію
Київське море, проходження шлюзу
19 вересня 2021

Київське море, проходження шлюзу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЕКСКУРСІЇ»

Причал - метро Дніпро
Причал - метро Дніпро

Про подію

Прогулянки на теплоході по Дніпру в Києві!

Початок теплого сезону 2021 року - це чудова можливість вирушити на прогулянку на теплоході по Дніпру в Києві! Пароплавна компанія “Гідропарк” рада запропонувати своїм гостям кілька розважальних програм та судна на будь-який смак - від романтичного антуражу Провансу до загадкового підводного гроту, піратської шхуни чи колісного пароплава часів Марка Твена! Також ми забезпечуємо відправлення з різних районів міста: пристань на Оболоні, у Гідропарку і від метро “Дніпро”, що допоможе вам якнайкраще спланувати відпочинок.

Цікаві подорожі по Дніпру з розважальними програмами

Адже, що може бути краще, а ніж після прогулянки сонячним днем вирушити у подорож по Дніпру! Що чекає вас на борту? У нас є розваги, які сподобаються кожному! Для гостей міста особливо цікавою буде участь у прогулянці “Панорама Києва”, у супроводі екскурсоводу чи живої музики, для сімейної пригоди вихідного дня, радимо обрати подорож до Київського моря з проходженням шлюзів. Романтичне побачення краще влаштувати за маршрутом “Вечірній Київ”. У будь-якому разі, чудовий відпочинок і враження гарантовані! І це ще не все! Спеціально для наших маленьких глядачів ми підготували прогулянку по Дніпру з ляльковою виставою на борту! А для тих, хто хоче побачити щось особливе, у нас є програма з ляльковим театром для дорослих!

Ми гарантуємо безпеку, чистоту і комфорт під час будь-якої подорожі на судах нашої компанії. На кожному пароплаві працює буфет. Подаруйте собі незабутні враження про це літо! Щоб потрапити на прогулянку та теплоході по Дніпру в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від … до... гривень. Ще більше подій шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

Що робити весною і літом в Києві? Вирушити на прогулянку по Дніпру!

  1. Різноманітні розважальні програми
  2. Чудові краєвиди
  3. Зручні локації для початку подорожі і цікаві маршрути

Програми прогулянок по Дніпру в Києві:

  • “Панорама Києва”
  • “Вечірній Київ”
  • “Київське море”
  • “Дитяча програма. Театр ляльок”
  • “Театр ляльок для дорослих” (16+)
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код