Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 квітня 2024

КІНОРГАНУМ. Орган у кіно

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

«Кінорганум» в Києві!

Київський Планетарій в рамках мистецького проєкту ARTSpace презентує повнокупольне музичне шоу у форматі 360ﹾ -  «КінОрганум».

«КінОрганум» – чудова можливість вперше познайомитися з органною музикою чи відкрити нові горизонти звучання цього вічного інструменту.

Шоу створене для прихильників інструментальної музики в стилі «епік». Це суміш класичного звучання та електронних гармоній, які створюють незабутню атмосферу повного занурення у музично-сюжетне полотно.

Тільки у Київському Планетарії на шоу зібрані кращі хіти під виконання органу в ансамблі з семплером, драм-машиною та роялем. Глядач порине у фантастичний світ відомої музики з кінофільмів, яку інтерпретували наші виконавці.

Класика в електронному звучанні - гарантія позаземної атмосфери, яка поєднується з повнокупольною проекцією 360ﹾ на одному з найбільших куполів Європи у Київському Планетарії.

На вас чекають яскраві враження та гармонічне поєднання з музикою, в якій пануватимуть глибокі та величні звуки органу.

Учасники:

- Органний пульт - Олена Болюх - талановита українська органістка, лауреат V Міжнародного конкурсу органістів ім. В. Кікти (2012). Веде активну сольну концертну діяльність, а також виступає з ансамблевими, хоровими колективами та оркестрами в Україні, Польщі, Франції. У репертуарі твори майстрів XVI-XVII ст., композиторів епохи Відродження, бароко, романтизму та сучасних авторів.

- Фортепіано – Влад Солодовников - працює в жанрі необароко, фьюжн-фолк, академічна електронно-акустична та духовна музика (періоду початку ХХ ст.), мінімалізм, антиромантизм. У творчості простежується вплив стилів Г. Свиридова, Б. Лятошинського, Б. Бартока, І. С. Баха. Автор 2-х літургій, 3-х сюїт для оркестру та електронного інструментарію, Фолк-билиці в царині джазу для змішаного оркестру, антиопери «Пасіони за розумом» ("Страсти по рассудку") (лібрето і постановка автора).

Не пропустіть можливість подарувати собі і своїм близьким незабутній вечір в атмосфері музичного космосу! Шоу відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних заходів МОЗ України! #безпечнийконцерт.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (скасування) шоу-програми у зв’язку з карантинними обмеженнями, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує обмін будь якого квитка на квитки на інші події, шоу, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2023 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код