Категорії Інформація
Каси Додати подію
Класика під зорями «VIVO BRILLANTE»
15 травня 2021

Класика під зорями «VIVO BRILLANTE»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Мистецький проєкт ARTSpaceтм Київського Планетарію презентує повнокупольне музичне шоу у форматі 360ﹾ – Класика під зорями «VIVO BRILLANTE».

Класика під зорями «VIVO BRILLANTE» створена спільно з музикантами проєкту ALMIA MUSIC. Можна нескінченно говорити про повнокупольні проекції 360ﹾ Київського Планетарію та професіоналізм музикантів проєкту ALMIA MUSIC, але це шоу потрібно побачити і почути самому!

Таку яскраву назву дали музиканти своїй програмі тому що вона вразить віртуозністю і блиском не тільки любителів, але й гурманів класичної музики. Тільки в унікальному місці, у Київському Планетарії завдяки повнокупольним проекціям 360ﹾ можна зануриться у глибини Всесвіту та отримати надзвичайне естетичне задоволення завдяки музиці світової спадщини. Програму шоу виконають молоді артисти-віртуози, лауреати міжнародних конкурсів, володарі Гран-Прі, дипломанти «Таланти нації», які успішно концертують вже п’ять років.

На концерті ви почуєте твори: Й. С. Баха, А. Л. Вівальді, В. А. Моцарта, С. Меркаданте, А. Бадзіні, А. П’яццола.

Екстравагантна, вишукана класика в живому виконанні, наповнена емоціями і тембрами інструментів, яким досконало володіють харизматичні молоді музиканти:

  • А. Чеснокова (фортепіано)
  • Р. Пясковський (контрабас)
  • О. Буряк (флейта)
  • Р. Степаненко (флейта)

Не пропустіть можливість подарувати собі і своїм близьким незабутній вечір в атмосфері космосу і музики!Шоу відбудеться з дотриманням усіх протиепідемічних заходів МОЗ України! #безпечнийконцерт.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (скасування) шоу-програми у зв’язку з карантинними обмеженнями, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує обмін будь якого квитка на квитки на інші події, шоу, повнокупольні сеанси відповідно до номіналу до 01.01.2022 р.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код