Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 квітня 2022

Клавдія Шульженко. Старовинний вальс

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Клавдія Шульженко. Старовинний вальс: історія пам'яті легендарної співачки

Вистава Старовинний вальс - це п'єса про видатну особистість, яку пам'ятають і люблять поціновувачі справжнього музичного мистецтва. Ця дама - не просто популярна співачка, що позначилася своїм внеском в розвиток музики. Вона сама справжня зірка, що освітила шлях багатьом своїм послідовникам. Її творчість незрівнянна ні з чим, і по сьогоднішній день Клавдія не має рівних собі. Дізнатися про неї більше можна буде на цьому спектаклі в Києві, ціна квитків на який становить 70 гривень.

Життя і побут легенди світової музики знову на українській сцені!

«Клавдія Шульженко. Старовинний вальс » оповідає про життя і творчість великої діви, яка надихала багато поколінь. Її голос випередив свій час, а пісні стали символом перемоги у війні, змушували солдатів рухатися далі, шматочок за шматочком вибиваючи перемогу у ворожих сил. Саме Клавдія стала музичним символом усталеного світу, який діє і до цього дня! І саме з її ім'ям на вустах багато хто йшов в бій, повертаючись тільки з перемогою. Але якою ж було її життя, що турбувало цю світову артистку і які страшні таємниці приховує її ім'я?

У виставі беруть участь артисти: Вадим Аскевич, Ольга Когут.

Дізнатися відповіді на ці питання можна буде як самостійно, так і разом з сім'єю, приєднавшись до творчого вечора в театрі російської драми ім. Лесі Українки.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код