Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 лютого 2024

Ключ на бруківці, або Пригоди весільної ночі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

“Ключ на бруківці або пригоди весільної ночі” в Києві!

У Київському театрі оперети відбудеться комедійна вистава”Ключ на бруківці або пригоди весільної ночі” в Києві. Блискучий композитор Жак Оффенбах перейшов заради своєї нареченої у католицтво, прожив з нею 36 років і народив 4 дітей. Проте, герої його оперет могли дозволити собі все. Грайливі жарти, відвертий одяг і безсоромну поведінку. Вони живуть так, як інколи хотілось би усім нам: пити вино, співати легковажні пісні і взагалі, улетіти на Місяць, подалі від сірих буднів.

Оперета Жака Оффенбаха

Ось і оперета “Ключ на бруківці або пригоди весільної ночі” про легковірних чоловіків і жінок, які можуть собі дозволити будь-яку витівку. Тут наречена у першу шлюбну ніч замикається у кімнаті з іншим чоловіком, а шафи ломляться від схованих коханців. Ошуканий чоловік терпляче любить свою дружину, а та - виходить сухою з води. І все це - на очах у публіки, просто в фойє нашого театру, де на столах мерехтять свічки і пригощають цукерками і шампанським.

Щоб потрапити на виставу “Ключ на бруківці або пригоди весільної ночі” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 350 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де подивитися веселу оперету в Києві? На виставі “Ключ на бруківці або пригоди весільної ночі”!

  1. Карколомний сюжет
  2. Смішна комедія
  3. Музика великого композитора
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код