Категорії Інформація
Каси Додати подію
Коляда у вересні
26 вересня 2019

Коляда у вересні

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок звукозапису Українського Радіо
м. Київ, вул. Леоніда Первомайського, 5В

Про подію

На сцені Будинку звукозапису виступить — піаніст, композитор, поет, радіоведучий Роман Коляда із сольною програмою, дует «КоКо Меланж» у супроводі оркестру народної та популярної музики Українського радіо та саундпродюсер MentalSide.

Колектив «КоКо Меланж» є досить молодим, але його учасники — Роман Коляда та Анастасія Колодюк вже відомі сольні музиканти у своїх напрямках. За час співпраці дует встиг записати одноіменний диск, виступити на міжнародних фестивалях (Via:Carpatia, Jazz Koktebel та ін.), стати лауреатами фестивалю-конкурсу «Віртуози фольку», погастролювати містами України (Луцьк, Рівне, Львів, Чернівці, тощо) та Європи (Мюнхен, Нюрнберг, Барселона, Салоу та ін.).

На концерті дует представить оновлену та розширену програму. Однією із цікавинок вечора буде суміш музики гурту: ніжної та романтичної від Романа Коляди та народної і автентичної від Анастасії Колодюк, із незвичним оркестровим аранжуванням. Академічний оркестр народної та популярної музики Українського радіо під керівництвом Михайла Пікульського зачарує глядачів легким та професійним виконанням.

Кульмінацією вечора стане експеримент «КоКо», а саме — синтез акустики та електроніки із саундпродюсером MentalSide. Ці композиції з нестандартним сучасним звучанням не залишать вас байдужими.

Музиканти обіцяють подарувати натхненну, незабутню, ніжну та глибоку атмосферу щастя. Чекайте на сюрпризи!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код