Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 квітня 2024

КОМЕДІЯ ПРО НІЖНЕ СЕРЦЕ

Ціна: 400 грн

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж
Купити квиток

Замовити квитки на "КОМЕДІЯ ПРО НІЖНЕ СЕРЦЕ"

Тривалість події — 120 хвилин.
10 квіт., середа

Про подію

"Комедія про ніжне серце" в Києві!

На сцені Нового українського театру (театр на Михайлівській) вас чекає класичний водевіль "Комедія про ніжне серце" в Києві. Спектакль поставлений по знаменитій п'єсі відомого літератора Володимира Соллогуба "Біда від ніжного серця", написаній ним ще в середині XIX ст., коли цей жанр почав набувати повсюдну популярність слідом за Європою.

Класичний водевіль Соллогуба

Уявіть собі молодого і наївного нареченого. Все в ньому цілком собі складно: і вік, і вигляд, і статки.. Є тільки одна біда - наш жених з провінції приїхав шукати наречену в столицю. На ловця і звір біжить, так що поблизу такої завидною партії починається цілий хоровод з наречених. Тільки ось ніжне серце героя мучить його своєю нерішучістю - вибір зробити йому не під силу. Всі наречені такі чарівні, такі ввічливі. Як же можна виділити одну з них? Як дізнатися свою суджену?

Щоб дізнатися відповідь разом з головним героєм, купуйте квитки на виставу "Комедія про ніжне  серце" на сайті і в касах Києва. Ще більше театральних постановок в нашій афіші Києва шукайте на сайті. .

Який класичний водевіль подивитися в Києві? "Комедію про ніжне серце" за п'єсою В. Соллогуба!

  1. Досі актуальний сюжет
  2. Забавна комедія й іронічна подача
  3. Класична театральна постановка
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код