Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дегустація авторських вин Олега Скрипки «Країна Мрій»
10 березня 2023

Дегустація авторських вин Олега Скрипки «Країна Мрій»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Osocor Residence
вул. Виноградна, 2

Про подію

Розпочинаємо весняний сезон в Osocor Residence з дегустації українського вина. Авторські вина легендарного співака та громадського діяча Олега Скрипки. Перші вина, закорковані скляною пробкою, яка гарантує бездоганний захист аромату та смаку.

Як сказав Скрипка: «Війна йде, але країна має жити, пісні лунати та вино робитись, бо як же нам святкувати перемогу без гарного українського вина?»

В програмі вечора легкі індивідуальні смаки:

* Біле Трамінер - насичений фруктовий аромат з тонами пелюсток чайної троянди і тропічних фруктів та виразний і гармонійний смак з відтінками прянощів подарують насолоду яскравою плодово-квітковою гамою вина Трамінер.

* Розе Піно Нуар «Країна Мрій». Аромат з нотами стиглої полуниці, малини, вишні та відтінками цитрусових. Легке та гармонійне вино, з приємною освіжаючою кислотністю і тонами червоних ягід у смаку.

* Червоне витримане Піно Нуар. Вино розкривається ароматами стиглої вишні, малини, червоних і чорних ягід з тонами ванілі від витримки в дубових баріках понад 8 місяців. Смак елегантний, з м’якими танінами, нотами лісових ягід, фруктів та прянощів, що завершується тривалим післясмаком.

Чудовим доповненням дегустації стане музичний супровід до кожної подачі вина, який виконуватиме Олег Скрипка.

Музика та вино. Що може буде краще навесні?

НА ТЕРИТОРІЇ РЕЗИДЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧЕНІ УКРИТТЯ та ПОТУЖНИЙ ГЕНЕРАТОР.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код