Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 лютого 2024

Корабель зіштовхнувся з айсбергом

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж

Про подію

“Корабель зіштовхнувся з айсбергом” в Києві!

У Новому українському театрі на Михайлівській відбудеться вистава “Корабель зіштовхнувся з айсбергом” в Києві. Це постановка скандально відомої драми Теннессі Вільямса “Раптово, минулим літом”, яка навіть була заборонена в театрах. Аж ось головний режисер театру Віталій Кіно наважився вийти із зони комфорту і піти на зіткнення. Адже це історія про людську жорстокість, яка часом не має межі. І кожен персонаж цієї вистави здатен на все заради власної мети.

Вистава трилер за п'єсою Теннессі

Місіс Вінебл запрошує лікаря, щоб той зробив лоботомію нібито хворій племінниці. Цукровичу дуже не завадять гроші, але коли він знайомиться з пацієнткою, то починає розуміти, що господиня будинку керується зовсім не турботою про небогу. Поступово лікар дізнається чому родичі так хочуть позбавити дівчину розуму і яку таємницю про минуле літо вони скривають. Адже правда буває занадто страшна навіть для тих, хто про неї знає...

Щоб потрапити на виставу “Корабель зіштовхнувся з айсбергом” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 400 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

Яку п’єсу варто подивитися в Києві? “Корабель зіштовхнувся з айсбергом”!

  1. Скандальна п’єса відомого драматурга
  2. Детективний сюжет
  3. Драма трилер
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код