Категорії Інформація
Каси Додати подію
Корсиканка
16 травня 2024

Корсиканка

Ціна: 250-800 грн

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
пр-т Броварський, 25
Купити квиток
250-800 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Корсиканка"

Тривалість події — 130 хвилин.
16 трав., четвер

Про подію

Цікава вистава «Корсиканка» у Києві

У театрі драми й комедії у Києві відбудеться цікава подія за п’єсою чеського драматурга Іржі Губача «Корсиканка». У головних ролях гратимуть заслужені артисти України – Олеся Журавська та Сергій Солодов.

Вистава отримала багато позитивних відгуків від глядачів, а також рецензій від критиків. Тому ми радимо вам потрапити на «Корсиканка» та власними очима подивитися, що відбуватиметься на сцені театру. Купуйте квитки вже зараз – з «Kontramarka» зробити це просто та безпечно.

Важливо! Для тих, хто полюбляє ходити до театру драми й комедії у Києві, підготовлена афіша вистав.

Про виставу «Корсиканка»

Прем’єра вистави відбулась 20 років тому. І за цей час вона не тільки не набридла, а з кожним роком тільки збільшує кількість шанувальників. Чому? Не дивлячись на те, що вистава порушує серйозні питання, вона легка й виконана у гумористичному ключі.

Головні герої – Наполеон, який знаходиться у засланні після поразки на острові Святої Єлени, та корсиканка Жозефіна, яка несподівано з’являється у житті минулого великого імператора. Дівчина перевертає життя Наполеона до гори дриґом та змушує його знову бажати відчувати та жити.

Цікаво, чим закінчиться історія? Ви обов’язково дізнаєтесь, просто прийдіть до театру! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код