Категорії Інформація
Каси Додати подію
Космічна вікторина + На блакитній планеті
21 листопада 2023

Космічна вікторина + На блакитній планеті

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

"КОСМІЧНА ВИКТОРИНА" і "НА БЛАКИТНІЙ  ПЛАНЕТІ” в Києві!

З 8 липня по 26 серпня 2021 року в Київському планетарії проходить науково-пізнавальна повнокупольна програма з двох фільмів "Космічна вікторина" і "На блакитній планеті" в Києві. Діти дізнаються багато нового про нашу рідну планету, її природний супутник Місяць і головне джерело енергії в нашій системі - Сонце. Повнокупольні фільми або повнокупольні шоу розроблені спеціально для демонстрації в планетаріях з куполом, що  накриває простір залу. Картинка фільму транслюється на 360 градусів, що викликає відчуття занурення.

Ексклюзивна повнокупольна програма в Планетарії

Космічна вікторина (Земля, Сонце, Місяць). Вікторина, де учасники отримують відповіді на свої питання і можуть перевірити свої знання. Діти дізнаються про те, чому Місяць світиться, де джерело енергії Сонця і про багато інших важливих деталей ближнього космосу. Зможуть доторкнутися і особисто подивитися на багато таємниць і загадок, які буквально оточують кожне з цих небесних тіл.

На блакитній планеті. Серед безлічі планет нашої зоряної системи є одна особлива для нас вами. Вона вирізняється з-поміж інших своїм насиченим блакитним кольором. Це Земля - третя планета від Сонця, що стала рідною домівкою для живих істот в Сонячній системі. У кожному її куточку вирує життя. Дізнайтеся безліч подробиць про різноманіття її природних зон, флори і фауни і доторкніться до її чудес  в цій спільній подорожі.

Щоб потрапити на пізнавальну програму "Космічна вікторина" і "На блакитній планеті" в Києві, купуйте квитки в Планетарій на сайті і в касах міста. Ще більше пізнавальних фільмів дивіться у нашій афіші Києва.

Куди піти разом з дітьми в Києві? На повнокупольну програму "Космічна вікторина" і "На блакитній планеті"!

  1. Унікальна технологія з ефектом занурення
  2. Наочні відповіді на питання про нашу Землю
  3. Відмінна можливість провести час з користю

На блакитній планеті

  • Повнокупольний фільм,
  • виробництво: Україна,
  • мова: українська,
  • тривалість: 24 хв.,
  • Рік: 2015, вік: 6 +

Космічна вікторина (Земля, Сонце, Місяць)

  • Повнокупольний фільм,
  • виробництво: Україна,
  • мова: українська,
  • тривалість 20 хв.,
  • Рік: 2015, вік: 5 +
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код