Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 січня 2024

Космічний Новий рік. Пригоди Хрумки в зимовому лісі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Відвідайте "Космічний Новий рік. Пригоди Хрумки в зимовому лісі" в київському Планетарії

Неважливо, наскільки ти дорослий, казки напередодні різдвяних і новорічних свят роблять життя особливим і надають йому чарівних фарб. Якраз у Планетарії Києва буде проходити дитяча програма під назвою "Космічний Новий рік. Пригоди Хрумки в зимовому лісі", яка дасть можливість усім охочим вирушити в неймовірну космічну подорож.

Унікальність вистави полягає в тому, що в ній використовуються сучасні технології, відео з круговим оглядом з 3D-ефектом, що дають змогу глядачам зануритися в новий вимір.

На цій сторінці ви можете купити квитки на фільм у кілька кліків. Також на сайті доступні квитки і на інші події для дітей у київському Планетарії.

Космічні пригоди Хрумки

Історія переносить нас у суворий північний край, де щосили вже господарює зима. У цьому місці все занурилося в сон, і навіть сім'я Хрумів відпочиває до весни у своєму будиночку.

Але в якийсь момент найменший член сімейства, Хрумик, прокидається. Йому, як допитливій дитині, цікаво, що діється за його вікном.  Ось саме з цього моменту починаються дивовижні пригоди, де головний герой вистави знаходить нових друзів, відкриває таємниці космосу та Всесвіту...

Ну що готові вирушити і ви у пригоду? 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код