Категорії Інформація
Каси Додати подію
KOZAK SYSTEM. ALL STARS. 10 років разом.
02 березня 2024

KOZAK SYSTEM. ALL STARS. 10 років разом.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

KOZAK SYSTEM в Києві!

У Палаці Спорту відбудеться гучний концерт KOZAK SYSTEM в Києві, присвячений десятиліттю гурту! Окрім самих виконавців на сцену вийдуть відомі українські зірки. Які саме? Це сюрприз! Тай це ще не все! Вірних прихильників чекає особливий музичний подарунок - презентація нового альбому  “Земля. Вітер. Вогонь”! А також - вже знайомі хіти та несподівані фіти з колегами по співочій творчості. Відзначимо ювілей “Козак Систем” гучно!

“25 лютого 2023 року ми зберемо на сцені Палацу Спорту всіх наших зіркових друзів, з якими у нас є спільне бачення музики та мистецтва, спільне бачення України. Ми збираємося провести разом із вами теплий та красивий сімейний вечір у восьмитисячному колі справжніх друзів. :-) Сподіваємося, цей вечір запам’ятається на все життя нам усім!”, - кажуть про святковий концерт музиканти.

Концерт до десятиліття гурту. All Stars. 10 років разом

KOZAK SYSTEM - справді унікальне явище на музичному Олімпі України. Величезний фестиваль просто неба чи камерний зал і акустика - вони завжди звучатимуть приголомшливо! Ця зіркова п’ятірка артистів змушувала стрибати міста під свою колоритну композицію “Така Спокуслива” і здіймати тисячі вогників під щемку баладу “Не моя”. Вони вміють поєднувати у своєму репертуарі і зухвалий панк, і ліричні пісні на вірші сучасників. А ще ви можете почути від KOZAK SYSTEM вибухову суміш регі та козацьких пісень, етнічні мотиви різних країн та мужні надихаючі військові гімни.

“І якщо колись в Україну прийде вітер, який знесе усе випадкове та ненадійне, який зруйнує міста і перетворить їх на пустелю, вижене звідси всіх, хто шукатиме щастя на чужині, тут залишиться лише те, що є сіллю цієї землі. І пісні KOZAK SYSTEM точно будуть серед цих скарбів” - музичний критик Ігор Панасов

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на ювілейний концерт KOZAK SYSTEM в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Який концерт не можна пропустити в Києві у травні? Ювілейний виступ KOZAK SYSTEM!

  1. Побачити і почути наживо усі музичні сюрпризи
  2. Привітати улюблений гурт з Днем Народження
  3. Надихнутись нестримною енергією волі

Козак Систем пісні:

  • “Їхав козак містом”
  • “У осені очі твої”
  • “Мій друг”
  • “Я відчуваю тебе”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код