Категорії Інформація
Каси Додати подію
КВАРТЕТ
12 листопада 2023

КВАРТЕТ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Що приховує театр за лаштунками? Секрети розкриє вистава «Квартет» у Києві

Київський національний академічний театр оперети запрошує всіх на прем’єру вистави «Квартет» 28 січня. Цей спектакль, який розкриває секрет, як живуть актори поза сценою, навчить мистецтву долати відчай та завжди вірити у світле майбутнє.

Історія, яка розгортатиметься на сцені театру оперети, написана британським письменником та драматургом Рональдом Харвудом й представлена у світі, як п’єса з назвою «Квартет». За жанром це лірична комедія, хоча у творі постають доволі проблемні питання. Що ж до вистави, вона обіцяє бути теплою та зворушливою, тому радимо вже зараз купувати квитки!

Якими ще подіями багатий театр оперети, дивіться на афіші.

Сюжет вистави «Квартет»

Прийшовши на спектакль, ви потрапите у будинок для літніх, де доживають життя чотири оперні зірки. Біда в тому, що цей притулок мають закрити, тому головні герої вистави намагатимуться виправити ситуацію, вирішивши створити благодійний концерт.

Та цей концерт може зірватися із-за складних характерів героїв. Саме це є підставою для розкриття секретів, приводом згадати минуле та поєднати його з майбутнім. Та хай там як, але колишні зірки намагаються підтримати один одного. Але питання — чи вийде у них врятувати притулок?  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код