Категорії Інформація
Каси Додати подію
Квартет Богдана Гуменюка
29 березня 2019

Квартет Богдана Гуменюка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок звукозапису Українського Радіо
м. Київ, вул. Леоніда Первомайського, 5В

Про подію

Реліз по проекту «Квартет Богдана Гуменюка»

Богдан Гуменюк-музикант, продюсер, композитор, засновник Українського лєйблу «LabelWhoAble», куратор навчальних програм.

Богдан лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів. Він виступав та записувався з легендарними музикантами такі як Луіс Пердомо, Нашід Вєйтс, Джон Свана, Джим Доксас, Куртіс Фуллер, Кевін Макхогані, Сем Харіс та іншими.

Стипендіат програми Фулбрайт отримав ступінь магістра джазового виконання у місті Філадельфія, США.

Богдан викладав та читав лекції в багатьох навчальних закладах України та за кордоном University of the Arts, Indiana University (США) McGill Univerisity (Канада). Thessaloniki Conservatory (Греція) та багато інших.

Як продюсер, Богдан працював на альбомом Юрія Середіна «Asylum Search» (2018) та Ростислав Войтко Above The Crowd» (2018).

Як лідер Богдан записав свій дебютний альбом «The Way I hear» у місті Нью Йорк 2017 го року. У записі приймали участь зірки світового джазу такі як барабанщик Марк Вітфілд джуніор, піаніст Луіс Пердомо трубач та виконавець на EVI Джон Свана то басист Сєнді Елдред. Альбом вийшов тогож року на новому Українському лєйблі «LabelWhoAble».

Богдан Гуменюк квартет

  • Богдан Гуменюк тенор сакс
  • Юрій Середін рояль
  • Крістіна Кірік контрабас
  • Олег Марков Барабани
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код