Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 квітня 2020

Kyiv Coffee Festival

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

Этот фестиваль и для любителей кофе, и для профессионалов, которые участвуют в чемпионатах мирового уровня.

К нам приходят и те, кто обожает латте, и те, кто признает только альтернативу. Мы любим ребят, которые варят кофе в турке у себя на кухне и тех, кто знает имена всех бариста в городе.

Тут готовят разный кофе для разных и уникальных нас.

Kyiv Coffee Festival

*Квиток дає право на разове відвідування в один із вказаних днів

Весна для всіх жителів і гостей Києва традиційно починається з open air фестивалів. З 25 по 26 квітня у вас є можливість зануритися в міцну атмосферу однієї з найпопулярніших гастрономічних культур! Тисячі любителів кави зберуться на Арт-заводі Платформа, щоб зустрітися з багатьма професіоналами індустрії і простежити всі можливі шляхи напою, від плантації до чашки в своїх руках. Зацікавлені? Тоді поспішайте придбати квитки на Kyiv Coffee Festival 2020!

Зарядіться живою енергією на весь сезон

В рамках київського Фестивалю Кава ви зможете не тільки скуштувати безліч сортів і варіацій цього популярного напою. Гостей івенту також чекає серія справжніх кавових чемпіонатів від міжнародної організації Speciality Coffee Association:

  • Championship Of Barista (класика)
  • Coffee Roastering Championship (обсмажування)
  • Brewers Cup (альтернативні методи заварювання кави)

Не варто забувати і про фірмовий сервіс команди Ulichnaya Eda: тут будуть і тематичні фото-інсталяції, і комфортні лаунж-зони, сцена з живою музикою і фудкорти з безліччю солодощів та інших страв, які чудово компонуються з головним напоєм фестивалю. Влаштуйте для себе і близьких дні затишного відпочинку і відмінного настрою на початку весни! Про інші фестивалі столиці дізнавайтеся за допомогою нашого сайту в режимі онлайн.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код