Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 березня 2023

Kyiv Modern Ballet. Дев'ять побачень. In pivo veritas.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2

Про подію

Балет від «Kyiv Modern Ballet» з історіями «Дев'ять побачень» та «In pivo veritas» у Києві

Колектив українського театру сучасної хореографії «Kyiv Modern Ballet» виступить на сцені Київської опери 10 березня з балетами  «Дев'ять побачень» та «In pivo veritas».

З 2005 року актори балету дивують своєю майстерністю, експериментальними та сміливими підходами до відтворення класичних сюжетів. Цього разу балет «Kyiv Modern Ballet» презентує свої творіння, які вже неодноразово показував на сценах у столиці. Та кожного разу зали були заповнені звуками оплесків від вдячних глядачів.

«Дев'ять побачень» та «In pivo veritas» - це відчуття щасливих митей перших справжніх стосунків; це сміх від комічних ситуацій та дивовижних можливостей акторів балету.

Запрошуємо вас до театру опери й балету на вистави від «Kyiv Modern Ballet» - купуйте квитки.

Про балет та сюжети

У Київській опері постійно відбуваються найцікавіші події у столиці, саме тому у березні ви маєте можливість побачити балети «Дев'ять побачень» та «In pivo veritas». Та давайте трохи докладніше:

  1. «Дев'ять побачень» - це танець про молодих людей, які тільки починають свої справжні стосунки: перші поцілунки, перші побачення... Тут актори передадуть глядачам неймовірні почуття пристрасті та любові, а іноді роздратування. Так, емоції на сцені будуть різні, але вони справжні.
  2. «In pivo veritas» - це комедійна вистава і вона теж про кохання, а ще про ель. Але найголовніше, артисти театру в цій виставі навчились танцювати двома половинами тіла по-різному. Цікаво, для чого? Та ви все дізнаєтесь!

Ми чекаємо на вас!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код