Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 квітня 2022

Kyiv Modern Ballet. Спляча красуня. Раду Поклітару

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Спляча красуня від “Київ Модерн-балет” в Києві!

В Жовтневому Палаці відбудеться балет “Спляча красуня” в Києві,  театру “Київ Модерн-балет”,  у постановці відомого хореографа Раду Поклітару. Вистава була створена за підтримки Посольства Швейцарії в Україні. На цю виставу метра надихнула не тільки музика Петра Чайковського, а й казка Джамбаттіста Базіле, який першим розповів цю історію світу.

У центрі сюжету два світи: реальний та чарівний. А головне тут, звичайно, кохання, яке здатне подолати не тільки час і простір, а й усі умовності будь-яких стереотипів і засад. У виставі король знаходить свою наречену не через століття, а за 800 років і її палац буде наповнений неймовірними казковими персонажами.

Балет Раду Поклітару

Як розповів сам постановник Раду Поклітару, Саме неаполітанський казкар Джамбатіста Базіле написав цю історію для своєї “Казки казок”, ще задовго до Шарля Перро та Братів Грим. І хоча у балеті є місце авторській інтерпретації, головну ідею збережено - це історія про всеперемагаюче кохання.

За час свого існування у “Київ Модерн-балет” було створено 16 одноактних та 5 повнометражних балетів. Театр отримав п'ять театральних премій “Київська пектораль” у номінації “Краща вистава року”

Щоб потрапити на балет Раду Поклітару “Спляча красуня” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 90 до 850 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де побачити сучасний балет в Києві? На виставі “Спляча красуня”!

  1. Постановка Раду Поклітару
  2. Історія про кохання
  3. Авторська інтерпретація відомої казки
  • Лібрето, хореографія, постановка — Раду Поклітару
  • Художник-сценограф — Маріанн Холленштайн (Швейцарія)
  • Художник костюмів — Дмитро Курята (Україна)
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код