Категорії Інформація
Каси Додати подію
Kyiv Modern Ballet. Вій. Раду Поклітару
27 квітня 2024

Kyiv Modern Ballet. Вій. Раду Поклітару

Ціна: 290-890 грн

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Купити квиток
290-890 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Kyiv Modern Ballet. Вій. Раду Поклітару"

Тривалість події — 90 хвилин.
27 квіт., субота

Про подію

“Вій” в Києві!

У Жовтневому Палаці відбудеться прем'єра сучасного балету “Вій” в Києві, від постановника Раду Поклітару та Kyiv Modern Ballet. Вистава поставлена за мотивами відомого твору Миколи Гоголя. Проте, як завжди, Раду  Поклітару залишив місце власній інтерпретації. До вашої уваги філософська притча про силу духу, випробування людської душі, про силу віри і зневіру. Головний герой - той самий Фома Брут. Але його внутрішні демони ще більш страшні, аніж нечиста сила навколо. І подолати їх часом буває ще складніше.

Балет Раду Поклітару

Як бути, коли не  можеш відрізнити реальне життя від сну? Де знайти віру у свої можливості і як розпізнати справжнє зло у подобі невинного і прекрасного створіння? І чи існує Вій насправді? А може це наше власне жахіття, навіяне страхами підсвідомості? А якщо так, чи можна подолати самого себе?

На вас чекають  неймовірні декорації, яскраві костюми і візуальні ЗD-спецефекти, які вперше будуть використані у постановці Раду Поклітару. Усі герої збережуть свої імена. Проте сюжет Гоголя буде поданий у інтерпретації постановника, що надасть балету ще більшої глибини і сенсів.

Щоб потрапити на балет Раду Поклітару “Вій” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше вистав шукайте у нашій афіші Києва.

Де побачити сучасний балет в Києві? На постановці Раду Поклітару “Вій”!

  1. Прем'єрна вистава визнаного майстра
  2. Містична історія
  3. Авторське прочитання сюжету
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код