Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 липня 2018

LA COKA NOSTRA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Зелений театр
м. Київ, Паркова дорога, 2

Про подію

Більше десяти років тому нью-йоркська хіп-хоп угруповання створювалася як творче об'єднання навколо репера Danny Boy, але згодом вона переросла в повноцінну групу, записавши три студійні альбоми. Разом з нею до складу супергрупи входили колеги по легендарній групі House of Pain - Everlast і Dj Lethal (відомий співпрацею з Limp Bizkit), і репери Slaine і Ill Bill.

Дебютна робота довго чекала часу релізу, але очікування коштувало того - в записі брали участь Snoop Dogg, Bun B, Sick Jacken, B-Real, Sean Dog, Immortal Technique і Q-Unique. У 2012 вийшов «Masters of the Dark Arts» - альбом, який своїми щирими рядками довів, що La Coka Nostra дійсно «майстри темних мистецтв». Хоча він і був записаний після того, як з групи пішов Everlast, альбом став найуспішнішим в їхній дискографії. Третя платівка «To Thine Own Self Be True» (2016) виявилася самою інтимною для всіх учасників - робота на студії виявилася початком періоду повного переосмислення себе.

За словами Slaine, їх місія - повернути хардкор хіп-хоп на передову. Зараз їх в групі тільки троє - Danny Boy, Slaine і Ill Bill, - але їхні виступи - це вічне енергетичне торнадо, яке заряджається енергією як від групи, так і від їх фанатів. Їх грув здатний вщент рознести концертний майданчик. Ми будемо чекати на цю божевільну вечірку разом з вами. Місце зустрічі оголосимо зовсім скоро.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код