Категорії Інформація
Каси Додати подію
Lauren Ruth Ward
21 лютого 2022

Lauren Ruth Ward

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

Lauren Ruth Ward  в Києві!

21 лютого 2022 року в Caribean Club відбудеться концерт незрівнянної Лорен Рут Ворд в Києві! Вже після першого альбому співачки ʼWell, Hellʼ про неї заговорили такі авторитетні видання як NYLON, Noisey, Consequence of Sound, the Los Angeles Times, Indie Shuffle. У першій пісні альбому Лорен відверто заявила, що їй є що сказати цьому світові. І світ, здається почув її.

Концерт з новим альбомом

На рахунку артистки співпраця з такими артистами, як Yeah Yeah Yeahʼs, Shirley Manson, Едді Веддер Vedder, LP, Shakey Graves, Liz Phair та з Кітом Урбаном. Саме Лорен Рут Ворд можна побачити в останніх кадрах кліпу LP “Lost On You”. Вже давно не секрет, що співачки заручені і мешкають разом. На момент зустрічі з LP, Лорен Рут Ворд виступала зі своїм інді-гуртом і підкорювала слухачів своїм хрипким оксамитовим голосом. Однак і зараз співачка зовсім не загубилася у тіні своєї зіркової партнерки. Енергійне звучання, впізнаваний вокал і власний стиль і треки з нової платівки “Vol.II” - це все можна буде побачити на живому виступі Lauren Ruth Ward вже цієї осені.

Щоб потрапити на концерт Lauren Ruth Ward в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 350 до 780 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

 Який виступ неможна пропустити в Києві? Концерт Lauren Ruth Ward!

  1. Побувати на живому виступі музи LP
  2. Послухати пісні з нового альбому
  3. Закохатися у неймовірний голос

Лорен Рут Ворд пісні:

  • Blue Collar Sex Kitten
  • Make Love to Myself
  • Did I Offend You
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код