Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 грудня 2018

Leleka. Фолк джаз бенд

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

Ніжні переливи фолк-джаз бенду Leléka

Джаз поєднує в собі гарну, душевну, витончену, чуттєву мелодію і наповнені яскравими емоціями слова. Не так багато по-справжньому умілих колективів, здатних подарувати шанувальникам цього напрямку мистецтва справжню насолоду. Однак фолк-джаз бенд Leléka відноситься саме до тих небагатьох, після чийого концерту з захопленням виходять всі слухачі.

Про виступ у Києві

Чудовий колектив створений на основі злиття декількох національностей, етнічних культур. Об'єднання неперевершеною вокалістки з відмінним голосом українки Вікторії Антон (Корнійковой) з чудовими професійними музикантами з Німеччини та Польщі дало життя прекрасним групі. Тепер молоді хлопці приїхали в Україну, щоб доставити шанувальникам музичного стилю неймовірне задоволення і насолоду.

Напрямок, який вони представляють на естраді - це сучасний європейський джаз в поєднанні з українськими мотивами. Сміливі експерименти та імпровізації з відомими національними переливами дають в результаті зачаровує результат. Насичена ніжністю, любов'ю, відкритістю та щирістю мелодія стала візитною карткою колективу "Лелека". Така творчість не залишає байдужим нікого. Відвідування такого заходу обов'язково:

  • принесе задоволення від музики, де присутні тільки джаз і любов;
  • дасть можливість насолодитися, просочитися, надихнутися гарними українськими етнічними мотивами;
  • дозволить почути багатонаціональний фолк-джаз бенд.

Головне джазове подія, як його називають любителі даного музичного стилю, відбудеться о 20:00 в CARIBBEAN club. Квитки за ціною від 250 грн. на захід можна купити в міських касах або замовити на сайті Контрамарка. Не пропустіть шанс насолодитися чудовими мелодіями, просочитися атмосферою любові, надії і чистоти. Концерт подарує чудовий настрій, радість і приємні емоції.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код