Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 липня 2020

Lenny Kravitz

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

КОНЦЕРТ ПЕРЕНЕСЕНО. НОВА ДАТА НАРАЗІ УЗГОДЖУЄТЬСЯ ОРГАНІЗАТОРОМ

LENNY KRAVITZ в Києві!

Ми чекали на цю зустріч 12 років і він приїде до нас! 13 червня 2020 року легендарний мультиінструменталіст LENNY KRAVITZ виступить у Палаці Спорту в Києві! Концерт відбудеться в рамках світового турне артиста "HERE TO LOVE"-2020.   В столицю музикант привезе тригодинне шоу світового рівня. Тут буде все, що ми так любимо, і все, на що він здатен. Фанк, блюз, соул і рок-н-ролл, неймовірний вибух енергії і свіжі композиції з вже культового альбому Raise Vibration! Недарма LENNY KRAVITZ чотири рази отримував премію “Греммі” та продав за свою кар’єру 40 мільйонів примірників десяти платівок. Тому Ленні Кравіц точно вартий того, щоб почути його наживо. І арена Палацу Спорту найкраще підходить для того, щоб запалити під такі легендарні хіти, як Fly away, American Woman, Let Love Rule... І це звичайно не вся програма LENNY KRAVITZ в Києві!

Концерт Ленні Кравіца "HERE TO LOVE"

Адже музикант встигає робити не тільки власні музичні проекти, а й співпрацювати з Мадонною, Aerosmith, Міком Джагером та іншими культовими виконавцями. Але і цього LENNY KRAVITZ замало, тому ще одна його пристрасть - дизайн і тут він теж досяг не аби якого успіху. Але цього вечора ми будемо співати, танцювати і відчувати вібрації у кожній клітині тіла.

Щоб потрапити на концерт LENNY KRAVITZ в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 1790 до 9999 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

LENNY KRAVITZ пісні

It ain't over 'til it's over

I belongto you

Fly away

Again

Are you gonna go my way

Low

Can't get you off my mind

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код