Категорії Інформація
Каси Додати подію
Lil Pump
29 липня 2021

Lil Pump

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Lil Pump в Києві!

У це важко повірити, але 29 липня 2021 року у концертному залі Stereo Plaza в Києві відбудеться концерт відомого американського репера Lil Pump! Цей артист - просто бомба пришвидшеної дії! Лише за пів року відтоді, як він виклав свій перший трек в мережу інтернет, Lil Pump перетворився на культового артиста по обидва боки Атлантики. А ще Lil Pump - автор мему «Ещкере»!

Перший сольний концерт в Україні

Цей зухвалий хлопчина з простими як табурет текстами,  вже урвав номінацію Billboard Music Awards та MTV Video Music Awards. А його композиція Gucci Gang за перші чотири доби набрала 18 мільйонів переглядів  на YouTube! Які ще можуть бути сумніви, що саме Ліл Памп диктує сьогодні тренди сучасної музики? Свій перший альбом він випустив у 17 років, а 2019 року представив свою другу платівку.

Малиново-жовті дреди, татуйоване обличчя, широка посмішка, таким його знають мільйони слухачів по усьому світу. А  тепер Ліл Памп зіграє живий концерт в Києві!

Купуйте квитки на концерт Lil Pump в Києві на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 999 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт  Ліл Памп!

  1. Почути наживо пісні культового репера
  2. Відірватися під улюблену музику
  3. Разом заволати «Ещкере»!

Ліл Памп пісні:

  • Gucci Gang
  • Esskeetit
  • Butterfly Doors
  • Drug Addicts
  • Be Like Me
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код