Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 березня 2022

Лондон

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
пр-т Броварський, 25

Про подію

“Лондон” в Києві!

У Театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра відбудеться вистава “Лондон” за твором сучасного білоруського драматурга Максима Доська. Його герої прості та несподівані для класичного театру, так само, як і успіх Максима Доська. П'ять років тому він отримав Гран-прі на VII Міжнародному конкурсі сучасної драматургії «Вільний театр» за п’єси «Радіо Культура», «І співчуття умить відкрило їй», «Титан». Того ж року п`єса «Лондон» опинилася у шорт-листі фестивалю “Любімовка”-2014.

Вистава за п`єсою Максима Доська

Герої Доська - маленькі люди, які живуть своїм простим життям, у якому немає місця розмовам про успішність чи впевнений добробут. Але саме таким життям живе більшість людей у Білорусі, Україні та на всьому пост-радянському просторі, історія якого відбилася і на наших батьках, яким за 60 і на тих, кому за 30 і навіть на сьогоднішніх підлітках, які зростали у пост-радянських родинах, з їхніми звичайними клопотами та боротьбою за виживання.

Щоб потрапити на виставу “Лондон” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 150 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код