Категорії Інформація
Каси Додати подію
Louna
27 серпня 2021

Louna

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Гурт «LOUNA» в Києві!

27 серпня 2021 року на Південному Березі Києва (ЮБК) відбудеться неймовірний концерт гурту «LOUNA» в Києві з презентацією нового альбому «Начало нового круга»!

2020 рік змінив життя мільйонів людей,  і гурт «LOUNA» не став виключенням. Коли стало зрозуміло, що про запис нових треків в студії на деякий час можна забути, учасники гурту вирішили записувати всі партії самотужки у себе вдома. Так почалася історія створення шостої платівки, яку представили публіці вже в жовтні того ж 2020 року. На сьогодні самі виконавці і численні критики вважають роботу своєрідною вершиною творчості команди,  у якій втілилися і професійний досвід,  і творче натхнення. Безперечно, цей альбом став новою сходинкою наверх - про це свідчили і окремі сингли, які були випущені раніше лонгплею.

Презентація нового альбому і всі хіти

Але найкращий подарунок для кожного шанувальника Лусіне Геворкян та її колективу - відчути наживо усю шалену енергетику «LOUNA» та послухати нові пісні. І цей шалений драйв чекає вас на березі Дніпра вже зовсім скоро! Потужні хіти та несподівані новинки, сучасне світлове шоу та відеоінсталяції під зірковим небом серпня! Це буде приголомшливо!

Щоб потрапити на концерт гурту «LOUNA» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт «LOUNA»!

  1. Підзарядитися шаленою енергією
  2. Послухати треки з нового альбому
  3. Потрапити на незабутній лайв на березі Дніпра

«LOUNA» пісні:

  • “Из этих стен”
  • “Станем стеной”
  • “Сигнал в пустоте”
  • “Бойцовский клуб”
  • “Громче и злей”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код