Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 лютого 2022

Любиш кататись? Люби і катайся

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

“Любиш кататися? Люби і катайся” у Києві!

Увага: вхід на ковзанку можливий за наявності сертифікату вакцинації, ПЛР-тесту, тесту на антиген або сертифікату про одужання.

З 17 грудня 2021 року до 9 лютого 2022 року на арт-заводі “Платформа” працюватиме унікальний зимовий простір - ковзанка “Люби і катайся” у Києві!

Не проґавте шанс відвідати найкращий зимовий простір у Києві від арт-заводу “Платформа” та маркет-молу “Даринок”! До ваших послуг чудово оснащена як для професіоналів, так і для новачків ковзанка просто неба. Доступна дванадцять годин на добу і весь цей час можна кататися на втіху. Поруч із ковзанкою розташований фуд-корт, в якому можна смачно перекусити або навіть добре поїсти, та бари з різними напоями, у тому числі - зігріваючими.

Ковзанка під відкритим небом і льодове шоу

На вас чекає фантастичне льодове шоу у виконанні фігуристів та циркових артистів,  а також повітряне DJ-шоу. Безліч тематичних локацій дозволять створити святкові селфі для соцмереж.

Щоб потрапити в унікальний зимовий простір у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше заходів для дітей в афіші Києва шукайте у нас на сайті.

Куди піти з дитиною взимку у Києві? На відкриту ковзанку від арт-заводу “Платформа” та маркет-молу “Даринок”!

  1. Ковзанка на 1200 квадратних метрів.
  2. Фуд-корт та бари.
  3. Льодове шоу.

Графік роботи:

Щоденно з 10:00 до 22:00.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код