Категорії Інформація
Каси Додати подію
Любов живе три роки
17 березня 2022

Любов живе три роки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

"Любов живе три роки" в Києві!

Національна музична академія Чайковського запрошує всіх на комедійну виставу за романом Ф. Бегбедера "Любов живе три роки" в Києві. Що якщо ви скептик, журналіст і точно виміряли термін, протягом якого любов підтримує биття романтичного пульсу? Адже в вашому потоці буття, де пафосні нудні прийоми і запальні вечірки з чіткістю заведених годинників змінюють один одну, до цього висновку прийти нескладно. Напевно, ви просто в такому випадку напрошуєтеся на обов'язковий урок від матінки долі в особі чарівної і загадкової Аліси ...

Музична романтична комедія за романом-бестселером

Постановка зроблена силами театру "Візаві", який пішов на цікавий експеримент. На сцені актори влаштують для вас справжній музичний спектакль: вони співають, танцюють і самі грають на музичних інструментах. Співати ми з вами будемо разом із запрошеними знаменитостями - в живому виконанні для глядачів прозвучать відомі світові хіти. А ще на сцені будуть особи, яких ви звикли зазвичай бачити на телеекранах. Ролі виконують запрошені зірки українських кінофільмів і телесеріалів.

Поспішайте купити квитки на сайті і в касах столиці, щоб впустити в своє серце свіжий вітер весни, Франції та любові на музичній комедії "Любов живе три роки" в Києві. Ще більше відмінних романтичних комедій в афіші Києва дивіться у нас на порталі Контрамарка.

Куди покликати свою кохану для романтичного вечора в Києві? На міні-мюзикл за бестселером Ф. Бегбедера "Любов живе три роки"!

  1. Один з найбільш цитованих романів
  2. Вистава в форматі міні-мюзиклу
  3. Ролі грають актори серіалів і кіно

У ролях:

  • Тамара Морозова,
  • Євген Бельтюков,
  • Ірина Марчук,
  • Кирило Шевченко.

Вистава йде без антракту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код