Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 жовтня 2021

Дайшин Кашимото (скрипка), Японія-Німеччина / New Era Orchestra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФІЛАРМОНІЯ»

Національна філармонія України
м. Kиїв, Володимирський узвіз, 2

Про подію

NEW ERA ORCHESTRA

Арт-директор та диригент – Тетяна Калініченко

Соліст - Дайшин Кашимото (скрипка) Японія-Німеччина

Програма:

  • Людвіг Ван Бетховен
  • Симфонія № 2 Ре мажор, op. 36 в 4 частинах
  • Концерт для скрипки з оркестром ре мажор, тв. 61

Дайшин Кашимото - перший концертмейстер Берлінської філармонії та соліст, який користується великим попитом в усьому світі. Він виступав з такими оркестрами: Бостонський симфонічний, Національний оркестр Франції, Симфонічний оркестр Баварського та Франкфуртського радіо. Він виступав з багатьма диригентами: Сейдзі Озавою, Лорін Маазель, сером Саймоном Реттлом, Марісом Янсонсом та Шарлем Дютуа.

Дайшин також активно займається камерною музикою і виступав з такими відомими музикантами, як Марта Аргеріх, Ітамар Голан, Юрій Башмет, Гідон Кремер, Міша Майський, Жерар Коссе, Пол Мейер, Еммануель Пахуд, Ерік Ле Садж та інші. З 2007 року Дайшин працював музичним керівником на щорічному фестивалі камерної музики «Le Pont» в Японії.

Дайшин був призначений першим концертмейстером Берлінської філармонії в 2009 році. Він також виступав як соліст з Берлінською філармонією під орудою Саймона Реттла та Андріса Нельсонса. Крім того, він є членом Берлінського філармонічного октету.

New Era Orchestra – один з найуспішніших незалежних оркестрів України, заснований у 2007 році. Це знаковий колектив, який є амбасадором України у європейському музичному просторі.

Одним з пріоритетних напрямків New Era Orchestra є розвиток міжнародного співробітництва. New Era Оrchestra протягом всього часу свого існування реалізовує проєкти світового рівня і формує імідж України у світі.

Співзасновницею, арт-директоркою та диригенткою оркестру є Тетяна Калініченко. Тетяна ініціювала концерти колективу із зірковими солістами світового рівня, зокрема: Джошуа Белл (скрипка, США), Готьє Капюссон (віолончель, Франція), Сара Чанг (скрипка, США), Крістоф Зітцен (перкуссія, Австрія), Моріс Штегер (блокфлейта, Швейцарія), Аві Авіталь (мандоліна, Ізраїль) та ін. Всі ці музиканти виступали в Україні вперше з New Era Orchestra завдяки ініціативі Тетяни Калініченко та зусиллям її команди.

У 2018 році оркестр брав участь у топовому музичному фестивалі в Швейцарії "Septembre Musical in Montreux & Vevey", де вперше за 73 роки існування фестивалю гідно представив український оркестр, українського диригента, та найкращих українських солістів - це був справжній український прорив.

Також New Era Orchestra першим в Україні виконав прем'єри творів топових композиторів сучасності: Джона Адамса (США), Філіпа Гласса (США), Майкла Наймана, Джона Тавенера, Макса Ріхтера (Великобританія), Авнера Дормана (Ізраїль), Янніса Ксенакіса (Греція), Такаші Йошимацу (Японія), Артура Маскатса (Латвія) та ін.

Водночас оркестр активно промотує найкращих українських солістів нової генерації. New Era Orchestra розширює рамки неможливого, змінюючи формати, переосмислює можливості музику та формує новий шлях на сцені академізму. Інноваційний стиль і унікальне звучання New Era Orchestra створили йому впізнаваний і неповторний образ, який став візитною карткою колективу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код