Категорії Інформація
Каси Додати подію
15 березня 2024

Мадам Баттерфлай

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Мадам Баттерфлай” в Києві!

У Національній опері України відбудеться опера Джакомо Пуччіні “Мадам Баттерфлай” в Києві! Цей твір став справжньою перлиною оперного мистецтва. А врятувала долю опери видатна українська солістка Соломія Крушельницька, яка зіграла головну роль гейші Чіо-Чіо-Сан. Саме тоді публіка визнала твір великого композитора, якому довелося працювати над другою редакцією “Мадам Баттерфлай”, адже перший раз опера зазнала провалу. Саме Пуччіні дуже наполягав, щоб друге життя Чіо-Чіо-Сан дала Крушельницька. І його старання не були марними!

Трагічна опера

Трагічна історія “Мадам Баттерфлай” розповідає нам про долю молодої гейші, яка одружується з американським офіцером і заради цього навіть приймає християнство. Дівчина здатна на все задля кохання, але для свого чоловіка вона лише тимчасова іграшка. Насправді Пінкертон планує повернутися до США і одружитися там на білій жінці, яка буде йому рівня.

Він залишає Японію, а за три роки Чіо-Чіо-Сан дізнається, що він знайшов іншу. І навіть не знає, що у нього народився син, якого весь цей час виховувала японська дружина...

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на оперу “Мадам Баттерфлай” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних вистав  в афіші Києва на нашому сайті.

На яку оперу піти в Києві? На “Мадам Баттерфлай”!

  1. Прекрасна та трагічна історія самопожертви
  2. Музика визнаного світом автора
  3. Цікава історія створення твору
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код