Категорії Інформація
Каси Додати подію
Маленький Донни, победивший мрак
26 вересня 2021

Маленький Донни, победивший мрак

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Сцена 6
м. Київ, вул. Васильківська, 1

Про подію

“Маленький Донні, який подолав морок” в Києві!

26 вересня 2021 року на сцені № 6 в Національному центрі Олександра Довженка відбудеться вистава “Маленький Донні, який подолав морок” в Києві від одеського Театру “На Чайной”, який вже давно здобув безліч прихильників у рідному місті. Але для київської публіки це перше знайомство з творчим колективом.

Бродвейська трагікомедія від одеського театру

В основі вистави всесвітньо відома бродвейська історія “Ці вільні метелики” Леонарда Герша. Все починається як тисячі подібних історій. Сором’язливий Дональд щойно вирвався з обіймів суворої матусі. Тепер у нього своє помешкання, хай і маленьке та захаращене. І можливість займатися улюбленою справою - писати музику і пісні. А ще є сусідка Джил. Легка, як метелик, весела і грайлива. Вона мріє про акторську кар’єру і здається, не помічає нічого навкруги, окрім себе.

Але їм добре разом. Навіть попри те, що матуся Дональда ладна задушити сина в обіймах своєї любові і затулити весь білий світ.  Навіть попри те, що Дональд звик жити у суцільній темряві. Але життя повне спокус і все воно ще попереду. І маленький всесвіт двох людей на одному горищі - крихкий і беззахисний перед майбутнім, яке поки що здається обом світлим.

Щоб потрапити на виставу “Маленький Донні, який подолав морок” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Києві? На виставу “Маленький Донні, який подолав морок”!

  1. Зворушлива історія про кохання
  2. Сучасна постановка
  3. Гастролі одеського театру

Режисер вистави: Олександр Онищенко

Актори:

  • Дональд Бейкер - Владислав Костика
  • Джил Теннер - Ольга Білоконь
  • Місіс Бейкер - Олена Юзвак
  • Ральф Остін - Олег Шевчук

Вистава російською мовою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код