Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 березня 2022

Мать його

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Малий театр
м. Київ, вул. Олеся Гончара, 33

Про подію

Вистава «Мать його» в Києві!

У Українському малому драматичному театрі в Києві можна буде побачити виставу «Мать його» за п’єсою Світлани Боженової «Як Зоя гусей годувала». Це історія підстаркуватого науковця Володимира, який ніколи не мав жодного кохання і гріха, аніж наука. А на варті його наукових інтересів завжди стояла непохитна мати – вічна та незламна Зоя, яка народила і виростила собі сина-вченого. Окрім любові до свого сина і його досягнень, Зої також відомі деякі подробиці з її сільського минулого. Там, коли старі люди почувалися недобре, вони просто лягали у давно готову труну і чекали смерті. А коли набридало, вставали і йшли пасти гусей. Отак і Зоя зі своїм сином, ніби живі мерці, не можуть залишити труну власних переконань і забобонів.

Трагікомедія про батьків, дітей і любов

Це все  не про почуття вини. Це вистава про таку різну, дурну, а часом і нищівну, любов наших ближніх. Аж ось у світі Володимира і Зої з’являється молода дівчина  Женя, яка готова принести сину кохання жінки до чоловіка, а матері – звільнення з власної пастки.

Щоб потрапити на трагікомедію «Мать його» у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ціна квитків 250 гривень. Не менш цікаві вистави – у афіші нашого сайту.

Куди піти всією родиною в Києві? На виставу “Мать його”!

  1. Сучасна постановка
  2. Іронічний сюжет
  3. Крок до порозуміння
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код