Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 квітня 2022

Дрібниці життя

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Дрібниці життя - 5 історій в одному флаконі

Цей спектакль - калейдоскоп з 5 ранніх творів Чехова. У кожному з них своя гамма почуттів, але їх об'єднує те, що в одній ситуації може бути одночасно і сумно, і смішно, і навіть боляче. Купити квиток можна онлайн на нашому сайті або оффлайн в точках продажів за фіксованою ціною 150 грн.

У чому особливість спектаклю?

Кожна з 5 п'єс триватиме близько 15-20 хвилин. Тобто за такий короткий час актори розкажуть повноцінні гостросюжетні трагікомічні історії, які насичені емоціями, переживаннями, душевними негараздами і болючими спогадами. Так, смішного або веселого буде мало, але якщо хочеться прийти в театр в пошуках відповідей на особисті питання і ставитися до заходу як до лікувального еліксиру для душі, то це ідеальний вибір.

Короткий опис кожного оповідання:

  • «Дочка Альбіона» - покажуть слабоумство, ницість, відсутність нормальних манер і моральних норм у рибалок;
  • «Обивателі» - про лінь, дурість, безтактності, безвольність перед спокусами, душевному занепаді і зупинці в розвитку;
  • «Довгий язик» - весела постановка з нотою трагізму і драматичності про весело проведений відпустці і розпусті дружини головного героя;
  • «Комік» - про веселе визнання в любові і «героїчності» чоловіків після чарочки алкоголю;
  • «Гаманець» - про те, як найкращі друзі через незначні події раптом можуть стати абсолютно чужими, різними людьми і відчувати один до одного тільки почуття образи і відрази.

Кожна зі сцен - це якийсь концентрат. Після заходу ви переконаєтеся в тому, що в театрі постановка тривалістю 15 хвилин може показати дуже багато, при цьому красиво, вишукано і зі створенням відповідної атмосфери. Але цього концентрату має бути в міру, тому парочка міні-постановок у випадку з Чеховим - ідеальне рішення.

У виставі беруть участь артисти: Станіслав Москвін, Михайло Аугуст, Наталя Шевченко, Віктор Алдошин, Ганна Гринчак, Володимир Ращук, Юрій Дяк, Максим Нікітін, Віталій Овчаров, Олександр Валюк, Таїсія Бойко, Вадим Аскевич, Єгор Горшков, Кирило Ніколаєв, Олексій Поліщук, Олена Червоненко.

Пориньте в світ геніального письменника в Києві цієї зими, замовивши квитки на спектакль. Повірте, ці півтори години пройдуть швидко, але дуже емоційно і яскраво.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код