Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 квітня 2024

Minecraft проти Brawl stars

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Будинок Кіно
м. Київ, вул. Саксаганського, 6

Про подію

“Brawl Stars проти Minecraft” в Києві!

У Будинку Кіно відбудеться захоплююче інтерактивне шоу для дітей “Brawl Stars проти Minecraft” в Києві за мотивами культових ігрових світів та їх персонажів! Ми будемо разом грати, танцювати та подорожувати у просторі та часі! Кожен з глядачів зможе не тільки потрапити всередину гри, а й познайомитися з улюбленими героями за яких всі грали стільки разів!

Дитяче інтерактивне шоу

Отже, вирушаємо разом на пошуки яйця дракона, що дає володарю нескінченну силу! Робот Бос вирішив захопити всесвіт Brawl Stars, тому усі бравлери потребують невідкладної допомоги! А ще ми зможемо знайти нових друзів серед мешканців Minecraft та гарно і весело провести час! На вас чекають 12 оригінальних персонажів, з якими можна буде сфотографуватися!

Світ офлайн та онлайн зустрінуться у нашій новій реальності! Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на дитячу шоу-виставу “Brawl Stars проти Minecraft” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше дитячих вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дітьми в Києві? На інтерактивну виставу “Brawl Stars проти Minecraft”!

  1. Сучасне шоу за мотивами комп'ютерних ігор
  2. Багато ігор з залом
  3. Можливість зустрітись з улюбленими героями офлайн
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код