Категорії Інформація
Каси Додати подію
Мистецтво домовлятися
29 березня - 09 травня 2024

Мистецтво домовлятися

Ціна: 250 грн

Театр на Печерську
м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 5
Вибрати дату

Замовити квитки на "Мистецтво домовлятися"

Тривалість події — 90 хвилин.
29 бер., пʼятниця
26 квіт., пʼятниця
09 трав., четвер

Про подію

“Мистецтво домовлятися” в Києві!

У Театрі на Печерську відбудеться вистава “Мистецтво домовлятися” в Києві! Ця історія почалася на дитячому майданчику на Липках. Але могла відбутися в будь-якому місті світу. Адже Бог Різанини чатує на кожного. Особливо він любить пристойних людей, які вміють цивілізовано вирішити усі питання. Навіть коли один хлопчик вибив іншому два зуби.

Соціальний комедійний мюзикл

Треба зібратися, треба поговорити, треба тримати лице. Спекти пиріг, купити квіти в кімнату. Бути увічливими і терплячими. Поки Бог Різанини,  десь зверху, споглядає цю всю виставу. Ось вони майже домовились і готові розійтись. Але ні. Може ще  кави? Поговорити про злочин і кару? Засудити насилля і геноцид в Африці? Випити? Стає все гарячіше  і відвертіше. І все менш є чого соромитись. І ось уже вийшли назовні сімейні образи і негаразди. Та й пиріг виявляється не  такий вже  й смачний. Можна і покричати один на одного. А краще  - поспівати про наболіле. Так, у цій виставі  співають під час лайки. І не тільки це.

Щоб потрапити на виставу “Мистецтво домовлятися” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 250 гривень. Ще більше вистав шукайте в нашій афіші Києва.

Куди піти в Києві з друзями в Києві? На виставу “Мистецтво домовлятися”!

  1. Динамічна вистава
  2. Купа емоцій
  3. Вони ще і співають
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код