Категорії Інформація
Каси Додати подію
Міжгалактична подорож Квестмана
31 грудня 2018

Міжгалактична подорож Квестмана

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

Про подію

Компанія «Квестманія», спільно з «Smart Robots» представляють Новорічний Квест-перфоменс — «Міжгалактична подорож Квестмана».

Космічне новорічне свято здивує всіх без винятку. Діти відправляться в подорож по робо-галактиці серед планет, зірок і комет разом з космічними персонажами.

Ваших дітей очікує 1,5 годинна програма в яку включаються костюмовані актори з улюблених фільмів, сферичне шоу дронів, незабутні танцюючі роботи, а також дискотека з самим Бамблбі Роботом!

Діти пройдуть новорічний квест по виставці роботів, де зможуть побачити улюблених персонажів, а також потрапити на галактику великих трансформерів!

Крім того, всі присутні зможуть сфотографуватися з космічними героями, роботами і трансформерами в спеціальній фотозоні! Кожен знайде собі заняття до душі!

В кінці квесту кожна дитина отримає фірмові подарунки від компанії «Квестманія», нових друзів і звичайно ж відмінний, святковий настрій на цілий рік!

Під час квесту батьки зможуть відпочити на території «Зимової Країни» і зануритися в новорічну атмосферу свята.

Подаруйте Вашій дитині незабутню подорож і справжнє новорічне свято в новому форматі, спеціально для Вас компанія «Квестманія» і «Smart Robots».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код