Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 лютого 2023

Мороз-Морозенко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський академічний театр ляльок
м. Київ, вул. Грушевського, 1А

Про подію

Дитяча вистава "Мороз-Морозенко" в Києві

З 17 грудня на сцені лялькового театру в Києві показуватимуть дитячу новорічну виставу "Мороз-Морозенко". Тривалість вистави становить лише 45 хвилин, отже, вона підійде для перегляду дітям від 4 років.

Ну що ж, якщо ви хочете потішити своє чадо дивовижною пригодою і доброю казкою, тоді вам обов'язково потрібно купити квиток на цю або іншу подію, яка відбудеться найближчим часом у ляльковому театрі.  

Вистава в жанрі різдвяного дива

Постановка "Мороз-Морозенко", де головних героїв грають ляльки, познайомить вас з однією сім'єю. У ній живе дівчинка Марійка, мачуха та її донька Мотря.

Сюжет:

"Передріздвяний вечір. Мачуха відправляє падчерку до лісу і не за ялинкою чи дровами, а по справжнісінькі ягоди, і суворо наказала, щоб дівчина не поверталася додому без них.

Так і пішла Марійка до лісу, та тільки зустріла вона в лісі не ягідну галявину, а справжнього володаря лісу — Мороз-Морозенко. Останній береться перевірити дівчинку і загадує їй різні завдання. Марійка справляється з кожним із них і за це Морозко нагороджує її гарним вбранням та іншими подарунками.

Повернувшись додому, мачуха розлютилася і відправляє вже свою дочку до лісу, щоб і та отримала подарунки. Але ж не все так просто! Морозенко дарує подарунки тільки чесним і добрим людям".

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код