Категорії Інформація
Каси Додати подію
Mudak
20 березня 2022

Mudak

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Золоті Ворота»
м. Київ, вул. Шовковична, 7А

Про подію

MUDAK в Києві!

В театрі Золоті Ворота відбудеться вистава MUDAK в Києві. Можливо, мудак, це трохи не той, про кого ви думаєте. У нашій виставі - це людина, яка не приховує свій справжній настрій. А справа в тому, що у майбутньому, про яке йдеться, один українець з'їв дельфіна-самогубця і це спричинило нову пандемію. Тепер всіх, хто захворів огортає суцільний сум. І хворі старанно намагаються приховати свій стан. Наприклад, за допомогою спілкування з віртуальними друзями за допомогою гаджетів. Бути сумним - це немодно і взагалі стрьомно. Якщо тебе викриють, то одразу станеш MUDAK.

Комедія антиутопія

Але айфренди в айфоні - це не завжди круто. Живі дерева і то краще. Але виказувати свою любов до дерев - теж небезпечно. Такі вподобання - це ознака мудака. Тому треба бути веселим. І ставити побільше смайлів. Бо люди лякаються сумних. А от деревам - начхати. Якби вони вміли чхати. Але дерева вміють берегти таємниці. Вони - єдині, хто має право бути справжнім. І навіть сумним.

Хоча, насправді, MUDAK  - це іронічна комедія про наше сьогодення. Беріть своїх друзів, айфрендів і дерева в горщиках і приходьте сміятися і зміцнювати імунітет. Щоб потрапити на виставу MUDAK в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 320 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На виставу MUDAK!

  1. Посміятися на злобу дня
  2. Не приховувати власних почуттів
  3. Поспілкуватися оффлайн
  • жанр: балада про секс, дерева та майбутнє
  • автор Андрій Бондаренкорежисерка Таня Губрій
  • актори: Христина Люба, Орест Пастух, Артем Пльондер, Олег Стефан (актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра)
  • тривалість: 80 хвобмеження за віком: 18+прем’єра: 04 вересня 2020

У виставі використовується ненормативна лексика!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код