Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 березня 2024

Набукко

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

Опера "Набукко" в Києві

У національній опері України імені Т. Г. Шевченка в Києві рекомендуємо відвідати оперу "Набукко" в 4 діях.

Опера написана 1841 року Джузеппе Верді, а прем'єра відбулася в Мілані 1842 року. В основі твору лежить біблійна історія, де розповідається про лихо євреїв і руйнування Храму, про кохання, зраду, владу і віру.

Опера "Набукко", яка пройде в залі Національної опери, — це спільний українсько-італійський проєкт.  А вибрати місце і купити квитки не складе труднощів, адже це можна зробити на цьому сайті, як і подивитися інші вистави у Києві. 

Італійська опера на українській сцені

Цю оперу артисти театру виконають італійською мовою, але коли ви почуєте голоси зі сцени й побачите розіграні сцени, ви зрозумієте кожне слово. І опера "Набукко" вразить вас до глибини душі, здивує вас костюмами й декораціями.

Сюжетна лінія поділена на 4 частини - "Єрусалим", "Нечестивець", "Пророцтво", "Зруйнований ідол". Перша дія відбувається в облозі Єрусалима, ведеться війна. Тут розповідається історія і дочок царя. Більша увага на сцені приділяється Фенені та її коханому, Ізмаїлу. 

У другій дії розкривається роль другої дочки царя, Ебігейл, яка також закохана в Ізмаїла.  Ці почуття стають однією з причин подальших бід.

Третя дія відбувається в палаці царя, де Фенена сидить на троні тимчасово, поки немає її батька. Ебігейл обурена і вона наважується захопити владу. Фенену беруть у полон разом із багатьма іншими юдеями. Усі вони оплакують свою долю, але Захарія розповідає пророцтво про падіння Вавилона. 

Чим же закінчиться четверта дія? Ви дізнаєтеся, коли відвідаєте оперу! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код