Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 березня 2022

Нахлібник

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Нахлібник: зворушлива і чуттєва історія на сцені Києва

Дана п'єса - це світла повість про те, як важливо в цьому світі залишатися Людиною, саме так, з великої літери. Адже найголовніше, що слід робити в цьому житті - це, перш за все, не забувати про своє минуле і пам'ятати власне коріння. На цьому і базується історія Нахлібника, яка, повертаючись знову і знову на українські сцени, чіпляє безліч сердець своєю різноманітністю і цікавим сюжетом. Адже в його центрі - прості люди як вони є, такі, якими ми бачимо себе в дзеркалі щодня. Купити квитки можна за ціною 25-150 гривень.

Повість про все людське і глибинний сенс життя

У центрі сюжету вистави «Нахлібник» - молода дівчина з багатої сім'ї, що повертається додому після закінчення дуже тривалого терміну. Вона шалено зворушена цією можливістю знову зануритися в домашню атмосферу і відчути комфорт і затишок. Також дівчина зустрічає того самого нахлібника - старого, що став частиною їх сім'ї після збігу певних обставин. Все її оточення намагається підчепити його, принизити, постійно нагадуючи про те, що він нічого не означає і не має за душею. Гол як сокіл - ось і вся його характеристика. Ось тільки, коли розкривається цікава правда, чи залишиться все так, як є або кардинально зміниться назавжди?

У виставі беруть участь артисти: Олег Замятін, Олена Сілантьєва, Віктор Алдошин, Станіслав Москвін, Віктор Сарайкін, Олександр Хорошко, Павло Кільницький, Олександр Перков, Віктор Кошель, Олег Роєнко, Віктор Семирозуменко, Василь Юрченко, Любов Солодова, Юрій Кухаренко, Олександр Крючков, Володимир Фетисов, Павло Текучев , Юрій Гребельник, Таїсія Бойко, Олена Нещерет, Ганна Гринчак, Юрій Дяк, Андрій Пономаренко.

Дізнатися страшну таємницю цього сімейства - це привід відвідати на вихідних улюблений театр.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код