Категорії Інформація
Каси Додати подію
27 жовтня 2022

Nazareth (Київ)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

Перенос з 24.10.2021 на 5.04.2022, з Жовтневого палацу в Палац Культури КПІ. Всі квитки дійсні!

Легенди рок-музики Nazareth в Києві!

5 квітня 2022 року столичний Палац культури та мистецтв КПІ збирає всіх справжніх любителів року на виступ культових шотландських рок-зірок Nazareth в Києві. Легендарний колектив, розквіт популярності якого припав якраз на саму середину найбільш показових для рок-музики 70-х років минулого століття. І драйву цим музикантам все ще не позичати - нас чекає концерт бенду в рамках їх великого світового турне на підтримку свого чергового студійного лонгплея. Прозвучать не тільки свіжі композиції групи, але і позачасові хіти, які музиканти з "Назарету" зіграють для своєї публіки наживо.

Концерт культових рок-зірок 70-х

Ніщо не утримає цих музикантів від продовження своєї творчої і активної концертної діяльності. Їх перший успіх і подальша популярність пішли слідом за світовим турне в середині сімдесятих разом з іншими легендарними монстрами року Deep Purple, у яких хлопці виступали на розігріві. Так, вони вже навіки вписали свої імена в світовій зал слави рок-музики, а їх дискографія увійшла в світовий фонд золотих студійних альбомів. Більшість з їх робіт визнана еталонами жанру. Але цього занадто мало для тих, хто живе і дихає рок-музикою і живим спілкуванням зі своїми фанатами.

Щоб потрапити на концерт повної творчого запалу і сценічної енергії культової рок-групи Nazareth в Києві, заздалегідь бронюйте місця в залі і купуйте квитки на нашому сайті і в касах столиці. Безліч інших зіркових рок-концертів в афіші Києва доступні у нас на сторінках kontramarka.ua.

На концерт-якої живої легенди рок-музики треба обов'язково сходити в Києві? Один відповідь - "Назарет"!

  1. Популярні хіти групи і свіжі шедеври
  2. Неповторний знаменитий рок-колектив
  3. Фантастичне шоу в рамках гастролей

Пісні Nazareth:

  • Love Hurts
  • Animals
  • Let Me Be Your Leader
  • Love Leads to Madness
  • Where Are You Now
  • Little Part of You
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код