Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 березня 2022

Несмішний стендап

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра
пр-т Броварський, 25

Про подію

«Несмішний стендап» в Києві!

В Театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра відбудеться нова вистава “Несмішний стендап” в Києві! Цього разу режисерка Тамара Трунова вирішила об’єднати театральний та розмовний жанр, а авторами історій стали самі актори. Тому на вас чекає дійсно особливий і особистий вечір.

Нова вистава в театрі на лівому березі Дніпра

Під час цієї вистави люди, що вийдуть на сцену, поділяться подіями зі свого реального життя. Відверто розкажуть про те, що відбувалося ще в дитинстві. Або в юності. Або зовсім недавно. У кожного з нас своє життя. Але часто в ньому відбувається, те що і з іншими. Те, що турбує інших. Розмова про страхи, секс, батьків, залежності, довіру. Про те, що робить нас живими і справжніми. Іноді це буває смішно. І завжди дуже особисто. Сміятися, звичайно, можна. Якщо захочеться. Спробуйте щось нове у театрі. Наприклад, стендап. Можливо, несмішний. Але точно цікавий.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Несмішний стендап” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На виставу “Несмішний стендап”!

  1. Сміливий експеримент
  2. Реальні історії
  3. Одразу два жанри на одній сцені 
  • Мова вистави - українськаТривалість вистави - 2 год
  • Авторка - Тамара Трунова
  • Автори історій - Ірина Ткаченко, Дмитро Соловйов, Марина Клімова, Володимир Кравчук, Катерина Савенкова, Михайло Досенко, Костянтин Кириленко
  • Драматургиня та режисерка - Тамара Трунова
  • Ідея проєкту - Тамара Трунова
  • Експерт - Петро Чорноморець
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код