Категорії Інформація
Каси Додати подію
Nick Cave and The Bad Seeds
19 серпня 2022

Nick Cave and The Bad Seeds

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

Nick Cave And The Bad Seeds в Києві!

19 серпня 2022 року у Палаці спорту ми чекаємо перший в історії український виступ культового колективу Nick Cave And The Bad Seeds в Києві. Чекаємо з нетерпінням, оскільки Нік Кейв - рідкісний виконавець. Не кожному під силу стати музичною легендою ще за життя, і рецептів для цього не існує. Просто близько чотирьох десятиліть на сцені, близько 17 абсолютно різнохарактерних студійних лонгплеїв і величезна кількість золотих і платинових нагород.

Зараз команда Nick Cave And The Bad Seeds з льоту збирає величезні майданчики, але так було не завжди. Домогтися справжнього успіху колективу допомогла особлива вірність собі і неухильне дотримання своїх ідеалів. Ці якості принесли їм спочатку любов тільки вузького кола музичних гурманів, і лише з часом незмінна якість музичного матеріалу переросла в дійсно гідні гонорари і визнання серед безлічі шанувальників по всьому світу.

Перший живий концерт в Україні

Втім, особливості відкритої особистості самого Ніка Кейва тут теж принесли свої неминучі плоди. Талановитий виконавець завжди підтримував тісну і теплу взаємодію зі своїм слухачем і не цурався спуститься зі сцени і обійняти фанів або влаштувати імпровізовану роздачу автографів на будь-якому підручному матеріалі.

Музика, яку грають Кейв і The Bad Seeds, залишається поза чіткою жанровою належністю. Однак їх легке жонглювання музичними напрямками виділяє особливе вміння подати звичні теми романтики, смерті і самотності в незвичному розрізі.

Уміння поглянути на речі свіжим незамутненим поглядом, кинути виклик усталеним стереотипам - ось, що настільки помітно відрізняє цей чудовий колектив. Саме тому музиканти завжди робили тільки те, що було цікаво їм самим. Поза трендами, поза вузькими рамками і жорсткими обмеженнями музичного бізнесу. Просто творчість в чистому вигляді і тепер до цього чудового акту зможемо доторкнутися і ми.

Щоб потрапити на перший концерт Nick Cave And The Bad Seeds в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше неймовірних концертів в афіші Києва чекають вас на нашому сайті.

Яку подію просто не можна пропустити в Києві? Концерт Nick Cave And The Bad Seeds! 

  1. Легендарний виконавець, неймовірний колектив
  2. Безліч дивних музичних відкриттів
  3. Перший великий концерт команди в нашій країні
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код