Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 січня 2022

Аліса в країні Нового Року

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

“Аліса в країні Нового Року” в Києві!

З 18 грудня 2021 року по 7 січня 2022 року у Київському Планетарії відбудеться Новорічна 3D казка-мюзикл “Аліса в країні Нового Року”. Ви побачите чудову сімейну виставу, яка буде доповнена проекцією на величезному куполі, аналогів якому немає у Європі. Чудове інтерактивне шоу та улюблені літературні герої. Капелюшник, який втратив розум, Кролик, який весь час втрачає час, Кіт, від якого залишилась сама посмішка, і дівчинка Аліса, яка намагається знайти дорогу додому.

Новорічна  казка -мюзикл у Планетарії

Під час вистави використовується світлодіодне шоу та спецефекти, які посилять ефект присутності у казці кожного глядача та гарантують йому безпосередню участь.

До того ж, дива починаються вже у зірковому фойє, де можна буде наживо побачити героїв нашої вистави та розумного казкаря.

Окрім цього, Київській Планетарій приготував знижку 20% для дітей від 5 до 12 років, при купівлі квитків на виставу у касі закладу. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на новорічну   казку-мюзикл “Аліса в країні Нового Року”, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше дитячих вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти в Києві усією родиною на Новорічні свята? На виставу “Аліса в країні Нового Року!”

  1. Захоплююче сучасне шоу
  2. Повне занурення в події
  3. Улюблені герої і багато музики
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код