Категорії Інформація
Каси Додати подію
Waterland. Три стихії
04 січня 2022

Waterland. Три стихії

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

Waterland - "Три стихії" у Києві!

Поспішайте, тільки з 1 по 4 січня 2022 року у столичному Палаці спорту на наших глядачів чекає захоплююче сучасне шоу на воді Waterland з новою дивовижною програмою “Три стихії” у Києві. Це не просто чергова вистава, це перше в країні шоу, де одразу три стихії - водна, вогненна та повітряна - зійдуться воєдино, щоб подарувати публіці незабутні враження.

Бразильські акробати працюють без жодної страховки на феєричному "Колесі смерті", адже вони абсолютно впевнені у своїй майстерності. Від цього видовища просто холоне кров, а погляд відвести неможливо. Але для міцних нервами ми приготували “Кулю сміливості”, в якій одразу троє віртуозів на мотоциклах вражають своїми трюками та шаленою відвагою всередині металевої конструкції.

Сучасне циркове шоу: вогонь, повітря та вода

Звісно, цим ми не обмежимося. У нас буде ще безліч неймовірних номерів, а в числі родзинок шоу: прикраса вистави від майстрів водного балету "DANCE BREEZE" та шоу-балету "FUSION DREAMS".

Почніть новий рік яскраво! Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на шоу-програму “Три стихії” від володарів води цирку  Waterland у Києві, купуйте квитки на Контрамарці та в касах міста. Ще більше сучасних дитячих  вистав в афіші Києва доступні у стрічці нашого сайту.

Дітям до 4-х років включно безкоштовно, на руках у батьків. З 5-ти років потрібний квиток.

Куди сходити всією родиною, щоб зарядитись емоціями на весь рік у Києві? На шоу від знаменитих Waterland "Три стихії"!

  1. Вражаюче видовище
  2. Ризикові трюки та номери
  3. Насичена шоу-програма
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код