Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 березня - 12 травня 2024

Сорочинський ярмарок

Ціна: 100-500 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Сорочинський ярмарок"

30 бер., субота
27 квіт., субота
12 трав., неділя

Про подію

Сорочинський ярмарок: приклад класичної української оперети

Даний спектакль - знаковий не лише в українській культурі, а й у світовій теж. Сорочинський ярмарок має кілька міжнародних нагород, що піднесли її автора О. Рябова на вершини театральної слави. Сьогодні ця п'єса гаряче любима глядачами різного віку і статусів за її неперевершений колорит,  веселощі що панують в ній і нестримну радість в кожному акті. Поринути в це зовсім недорого: купити квитки можна всього 100-500 гривень.

Незабутній колорит в парі з гострою сатирою і гумором у Києві

Сама постановка - це незвичайна історія не стільки про події, скільки про місце, де вони відбуваються. У невеликому селищі, куди зазвичай злітаються на торги люди з усіх околиць і найближчих сіл, завжди багато всього цікавого. Забавні і курйозні історії та випадки, захоплюючі і часом фантастичні і незрозумілі події, багато смачної їжі, алкогольного пиття і іншого - ось що робить це місце таким значущим. Крім того, цей спектакль сповнений української мови, фантастичного, тільки нашій країні властивого, гумору, сатири і комедії. Все це підкреслюється характерами головних персонажів - щирими, чуттєвими і чесними, не залишають байдужим жодного глядача.

Всіх бажаючих відчути себе справжнім жителем світлої і чистої України - ласкаво просимо на «Сорочинський ярмарок» в Театр Оперети!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код