Категорії Інформація
Каси Додати подію
Olafur Arnalds
12 липня 2022

Olafur Arnalds

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Olafur Arnalds у Києві!

12 липня 2022 року на сцені Жовтневого палацу для вас грає чудовий ісландський мультиінструменталіст Olafur Arnalds у Києві! Композитор приїде до нас в  столицю з новою музичною програмою, що презентує його останній альбом some kind of peace (2020). Тож українські фани музиканта мають чудову нагоду послухати авторське живе виконання нових композицій. Олафюр - досить різнобічна особистість у музичному плані: грав на ударних у хардкор/метал-проектах, записував композиції та робив струнні аранжування для гуртів, що грають металкор та експериментальний рок. Створював музику для сучасного балету та кіноіндустрії, наприклад, для англійського TV-шоу «Бродчерч».

Концерт неокласики “some kind of peace”

Зі всієї творчої різноманітності сам композитор найбільше любить Фредеріка Шопена, знайомство з музикою якого відбулося завдяки бабусі ще в ранні роки. Разом із піаністкою Еліс Сарою Отт він створив The Chopin Project, щоб по-новому розкрити юній аудиторії музику композитора. А у своїй сольній діяльності музикант вважає за краще поєднувати неокласику, ембієнт та мінімалізм, що абсолютно не заважає його композиціям бути яскравими та рельєфними. Його живі виступи нерідко зачаровують зал, оскільки під час концертів Арнальдс ділиться особистим та найпотаємнішим за допомогою своєї музики.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сольний концерт Olafur Arnalds у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших музичних подій в афіші Києва чекають на глядачів на сторінках сайту Контрамарки.

Де послухати сучасну неокласику влітку у Києві? На виступі яскравого ісландського мультиінструменталіста Olafur Arnalds!

  1. Харизматичний виконавець
  2. Цікава шоу-програма
  3. Нові композиції наживо
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код