Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 березня 2022

Він – моя сестра

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

«Він – моя сестра» у Києві!

У Центральному будинку офіцерів  відбудеться вистава «Він – моя сестра» у Києві за участю народних артистів України Анатолія Хостікоєва та Володимира Горянського. Це ексцентрична комедія про двох зовсім різних людей, яких доля не тільки звела разом, а й зробила кращими друзями. Мало хто вірить у дружбу між чоловіком і жінкою. Але як бути, якщо жінка - теж чоловік?

Вистава за участі Анатолія Хостікоєва та Володимира Горянського

Рой – справжній чоловік, поліцейський та герой району. Він ненавидить свого сусіда-музиканта, який любить носити жіноче вбрання і називати себе Поллі. Але після одного прикрого випадку,  життя Роя кардинально змінилося. Тепер він понівечений самітник, якій зневірився у собі. Виправити його ваду можуть заняття музикою, але грошей немає, і єдиний, на кого може розраховувати Рой – це  «сусідка» Поллі. І хай на чоловіка вона не дуже схожа, ця дружба може бути міцніша за чоловічу.

Щоб побачити на власні очі цю захоплюючу і неймовірно смішну виставу  «Він – моя сестра» у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста.  Ще більше театральних вистав в афіші Києва на нашому сайті.

Яку виставу з Горянським і Хостікоєвим подивитись в Києві? Комедію "Він -  моя сестра"!

  1. Багато сміху і музики
  2. Дует чудових акторів на сцені
  3. Несподівані перевтілення зовні і всередині
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код