Категорії Інформація
Каси Додати подію
Онлайн-курс спортивного менеджменту і маркетингу
14 липня 2020

Онлайн-курс спортивного менеджменту і маркетингу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Онлайн-трансляція

Про подію

Спортивний менеджмент і маркетинг онлайн-курс

Багато хто мріє працювати в області спорту. І наступив криза - ідеальна можливість перетворити мрію в реальність. Миру спорту в Україні зараз як ніколи знадобляться професіонали, здатні реформувати галузь.

Старт навчання - червень 2020 року. 4-місячний онлайн курс "Спортивний менеджмент і маркетинг". Курс спеціально розроблений для комплексного вивчення індустрії спорту. Він підходить як для тих, хто тільки хоче працювати в спортивній сфері, так і для підвищення кваліфікації діючих фахівців.

Програма курсу складається з 48 лекцій по 2 години (96 годин контенту) і розбита на 8 блоків:

  • маркетинг
  • Digital
  • Спонсорство
  • менеджмент
  • Клубний менеджмент
  • ЗМІ і PR
  • Сучасні технології
  • управління об'єктами


Головна особливість курсу - його доступність для всіх бажаючих. Всі лекції цілодобово доступні онлайн в особистому кабінеті, і ви зможете їх слухати у зручний для вас час. При цьому кожен слухач може ставити уточнюючі питання лекторам і також отримувати відповіді на них в особистому кабінеті.

Програма включає в себе теорію, практику, розборів реальних кейсів, лекції діючих експертів спортивної індустрії з різних країн. Ми переконані, що теоретичні знання без практики не ефективні. Тому всі наші учні в обов'язковому порядку виконують практичні завдання на базі реальних спортивних організацій.

На відміну від зарубіжних аналогів, наш курс враховує сучасні економічні і спортивні реалії України. Він розроблений діючими практиками, які працюють в індустрії спорту сьогодні. Лекції іноземних спікерів переведені на російську мову для комфортного засвоєння програми курсу.

Лектори курсу - діючі практики з різних країн. В рамках курсу своїми знаннями поділиться більше 40 експертів. Крім того, для слухачів курсу будуть організовані ексклюзивні закриті вебінари з представниками спортивної індустрії для обміну досвідом.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код